Ciutat

ENQUESTA | Com et va afectar la caiguda del sistema de pagament digital?

El problema es va allargar durant el matí de dissabte

Aquest dissabte es va produir una caiguda del sistema de datàfons, caixers, transferències i pagaments en línia. El mal funcionament va afectar bancs i caixes de tot l’estat espanyol i va ser causa d’una fallada de l’empresa RedSys, que s’ocupa del processament de pagaments virtuals i és una de les principals plataformes d’ús a tot l’estat.

A pocs dies del Black Friday -aquesta setmana ja es nota en els comerços-, la fallida va durar poca estona, però va provocar alguns problemes. Com et va afectar? Vas viure alguna situació concreta per aquesta caiguda? Explica’ns com ho vas experimentar.

Més d’una hora sense datàfons i caixers a Sabadell: “Hi ha hagut molt malestar”

Comentaris
To Top