Ciutat

Eufòria a les botigues de Sabadell pel Black Friday

Ho esperen amb ganes. Comerciants de Sabadell han pujat al carro del Black Friday amb descomptes “molt agressius” per donar tret de sortida a la campanya de Nadal. Des de primera hora del matí, els eixos comercials de Sabadell van plens de gent que vol caçar la seva ganga. I algunes cues arribaven al carrer. De fet, a Sabadell l’inici de les promocions coincideix amb l’encesa de llums al Centre, Ca n’Oriac i Creu de Barberà, barris on es troben els principals eixos comercials de la ciutat.

Els comerciants esperen més vendes que qualsevol altre cap de setmana per una triple raó: els descomptes, que sempre estimulen la compra, la proximitat al Nadal i perquè podran obrir aquest diumenge. El que els preocupa és el correcte funcionament de la plataforma de pagaments amb targeta Redsys, que va tornar a caure dijous, a les portes del Black Friday.

L’inici de la campanya de rebaixes deixa un bon regust entre els comerciants / Victòria rovira

A Ca n’Oriac, no només esperen que millori les xifres del passat mes d’octubre, sinó que també sigui una millor campanya que l’any anterior: “Preveiem un increment d’entre el 2 i el 5% respecte a l’any passat. Però molt més significatiu que el mes anterior”, exposa Miguel Tello, president de Ca n’Oriac Comerç.

Els comerciants del Centre també tenen bones perspectives i, pràcticament tots els comerciants s’hi han vogut sumar als descomptes. De fet, una vintena de botigues s’instal·laran al carrer per fer més atractius els seus descomptes. “Tothom participa en el Black Friday, amb ofertes agressives”, sosté Jordi Obradors, gerent de Sabadell Comerç Centre. Manté unes expectatives optimistes: “És una campanya amb molta acollida, tothom la coneix i es nota l’increment de vendes”, afegeix.

És, sobretot, el moment del sector de la moda.  Les vendes han estat complicades per al sector per l’arribada tardana del fred. Ara és el moment de vendre tot el que s’ha acumulat als prestatges  els darrers mesos.

Comentaris
To Top