Oci i cultura

FOTOS | La Banda de Música interpreta grans melodies de l’òpera al Principal

banda de música

La Banda de Música de Sabadell ha tornat al Teatre Principal. Amb un concert titulat Bella Banda Sul Palco ha presentat un gran repertori amb les millors melodies del món de l’òpera. D’aquesta manera les conegudes peces de Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi, Richard Wagner, Paul Lincke i Jacques Offenbach, entre altres, han ressonat impecablement al teatre sabadellenc. Cal destacar també que, tot i ser òpera, les peces s’han representat només amb instrumental. No obstant això, la Banda ha estat capaç de mantenir l’essència de cada peça en aquest homenatge al gènere operístic.

Fotos David Chao

banda de música

banda de música

banda de música

banda de música

banda de música

banda de música

banda de música

banda de música

Comentaris
To Top