Ciutat

Les notícies més destacades de les últimes hores a Sabadell

pessebres

Fem un repàs a un cap de setmana frenètic, que va començar amb l’encesa nadalenca

Cap de setmana frenètic a Sabadell, que va començar amb l’acte de l’encesa de llums, que inaugura la campanya nadalenca a Sabadell.

Ara sí, Sabadell ja brilla. La ciutat ja ha quedat profundament capbussat en la temporada de Nadal 2023, que s’allargarà fins al 5 de gener amb el pas de la cavalcada per la ciutat. Ja s’intuïa les darreres setmanes –operaris penjant decoració, el pessebre gegant de Sant Roc a mig muntar, tasques de cablejat amunt i avall, etc.–, però, tradicionalment, no és fins que s’encenen els llums de Nadal que el municipi dona el tret de sortida a la campanya nadalenca.

FOTOS | Una triple encesa de llums multitudinària vesteix Sabadell de Nadal

L’augment dels impostos i les taxes municipals ha generat múltiples reaccions adverses. L’última d’elles la de la FAVS, que ha decidit presentar una moció al ple municipal d’aquest dilluns 27 de novembre. D’aquesta manera- i mitjançant un escrit de 3 pàgines– el president de l’entitat, Manuel Navas es dirigeix a Marta Farrés per mostrar el seu desacord amb la mesura.

La FAVS presenta una moció al ple contra la pujada d’impostos

Sabadell ha reivindicat un 25N més el seu compromís contra les violències masclistes. La cita institucional, organitzada per l’Ajuntament i la Taula de Gènere, es va celebrar dissabte al migdia a la plaça de les Dones del Tèxtil. El manifest d’enguany s’ha centrat en la violència contra les dones, però ha posat un èmfasi especial en la que pateix el col·lectiu major de 65 anys.

Sabadell reivindica el compromís col·lectiu per acabar amb les violències masclistes

La segona edició de la Setmana del Llibre arriba al final. Durant aquests dies hi han participat un total de 600 assistents. També ho han fet periodistes, experts i autors, els grans protagonistes de la cita. Després de dies intensos- amb 23 debats, actes i espectacles– la cita ha organitzat una signatura de llibres com a colofó final de les jornades.

La Setmana del Llibre es consolida arribant als 600 participants

D’una nova desfeta a salvar els mobles. El debut d’Óscar Cano ha trencat la dinàmica negativa de 7 derrotes consecutives sumant un punt gairebé ‘in-extremis’ a Pinilla. El Sabadell va igualar a la segona part, amb gols d’Antonio Moyano i Toni Herrero, el decebedor 2-0 de la primera en un nou episodi de descontrol defensiu de dos minuts. Un empat per l’esperança i per continuar vius encara que al tècnic granadí li espera molta feina.

El Sabadell trenca la dinàmica negativa amb un punt per l’esperança (2-2)

Comentaris
To Top