Ciutat

Doble robatori en establiments comercials de Sabadell en 24 hores

Els fets van passar a la Rambla i a tocar de la Nova Creu Alta

Doble robatori a Sabadell en poc més de 24 hores aquest cap de setmana. Els dos successos van acabar amb un balanç de cinc persones identificades després de la intervenció de Policia Municipal i Mossos d’Esquadra.

El primer succés va tenir lloc divendres al matí, cap a dos quarts d’onze, a la Rambla. La Policia Municipal es va desplaçar després de rebre l’avís d’un robatori en un establiment comercial. Els agents, ja amb la intervenció també dels Mossos d’Esquadra, van identificar tres dones que havien furtat diferents materials de l’establiment, un Oysho. Posteriorment, i es van realitzar diligències judicials per un presumpte delicte de temptativa de furt.

Dissabte, a la una del migdia, va tenir lloc el segon succés de similars característiques. En aquest cas, al carrer de l’Arcàdia, a tocar de l’estadi de la Nova Creu Alta. La Policia Municipal va rebre l’avís des d’un establiment comercial que una persona havia furtat productes de l’establiment. En desplaçar-se fins al lloc, els agents van identificar a dos homes de 22 anys 27 anys, respectivament, i van procedir a obrir les diligències judicials per un presumpte delicte de temptativa de furt.

Comentaris
To Top