BARBERÀ

Tot a punt per construir el pont del Sector Empresarial Baricentro

És un passatge de 570 metres de longitud destinat a vianants i bicicletes

L'alcalde, Xavier Garcés Trillo; i el primer tinent d'Alcaldia, Daniel González Cabrera / CEDIDA

El projecte del pont que uneix el nucli urbà de Barberà del Vallès amb el Sector Empresarial Baricentro és més a prop de ser una realitat. El document que dona inici a les obres d’execució ja està signat perquè la setmana vinent comencin les actuacions per construir un passatge de 570 metres de longitud i tres metres d’amplada destinat a vianants i bicicletes. L’import de les obres a l’empresa adjudicatària, Arnó Infraestructures, és de més de 4,1 milions d’euros.

El pont comptarà amb dos accessos molt propers entre si, a l’extrem del costat del sector Baricentro; un directe mitjançant escala, i un en rampa per garantir l’accessibilitat i el pas de les bicicletes.

A l’altre extrem, tocant el nucli urbà, el nou recorregut començarà a la cruïlla entre el carrer d’Arquímedes i la rotonda de la N-150, i es desenvoluparà al llarg del vial d’accés a l’edifici Ondinauto, reduint la seva amplada de 8 a 6 m, per donar continuïtat als 6 m d’amplada del vial existent que continua paral·lel a l’autopista. D’aquesta manera es generarà un nou passeig al mateix nivell que el vial, entre el parterre existent i l’aparcament en bateria.

Comentaris
To Top