Diners

Dos sabadellencs, premiats per la Jove Cambra

Esteve Lombarte i Toni Valverde han estat guardonats per la Jove Cambra de Catalunya amb el premi TOYP (Ten Outstanding Young Persons). Els deu joves formen part d’un certament global de la Junior Chamber International, una associació de gairebé dos-cents mil ciutadans actius d’entre 18 i 40 anys que treballen per introduir canvis positius a la societat.

Lombarte, premiat en la categoria de jove excel·lent en assoliment empresarial, econòmic o emprenedor, és el fundador i CEO d’Acqústic, una start-up centrada en el món musical que s’encarrega d’organitzar festivals com l’Oh Festival de Sant Benet de Bages, el Goig Festival de Girona o el Perifèric Festival de Castelldefels.

Valverde, reconegut en la categoria de jove excel·lent en Contribució a la infància, la pau mundial o els drets humans, és un dels organitzadors de la cursa Sabadell Corre pels Nens i les Nenes. La darrera vegada que Sabadell va guanyar algun premi TOYP va ser el 2018, amb David Matanzas a la categoria de Desenvolupament Científic o Tecnològic.

Els guanyadors d’aquesta edició seran candidats per als TOYP mundials. La JCI proclamarà els Joves Excel·lents del Món en una cerimònia dels TOYP que se celebrarà durant el 81è Congrés Mundial de la JCI a Taiwan el novembre del 2024.

/ CEDIDA

Comentaris
To Top