ESPORTS

FOTOS | L’Espanyol aconsegueix el seu setè Memorial Luque-Gallardo

L'Espanyol ha aixecat el Memorial per setena vegada. /Lluís Franco

El catorzè Memorial Manuel Luque-Alex Gallardo ha tornat a congregar milers de persones a la ZEM de Can Rull durant els dos dies de competició. El trofeu ha viatjat fins a la Dani Jarque i és que l’Espanyol ha reeditat el títol de la mateixa manera que l’any passat, imposant-se al Barça a la final (3-2). Els ‘pericos’ es confirmen com a club que més vegades ha aixecat el premi del Memorial amb set títols, tres més que els culers.

La gran nota positiva ha estat l’alt nivell dels equips sabadellencs, destacant l’amfitrió que s’ha quedat a un pas de disputar la final. El Can Rull RT ha pujat al tercer esglaó del podi amb un torneig excel·lent que ha culminat guanyant als penals al Sevilla a la final de consolació. El CE Sabadell ha acabat sisè i el CE Mercantil setè després de caure als quarts davant els dos finalistes, Espanyol i Barça, respectivament. Es poden consultar tots els resultats de fase de grups, eliminatòries i fase de consolació a competize.com.

  

/Lluís Franco
Comentaris
To Top