Ciutat

El Llaminer, de ruta per Sabadell: activitats nadalenques als barris de la ciutat

El Llaminer de Nadal / VICTÒRIA ROVIRA

Els barris de Torre-romeu, Gràcia, Can Rull i les Termes celebren aquesta setmana la seva festa de Nadal

La festivitat nadalenca és cada vegada més a prop i aquesta setmana els barris de Sabadell viuran quatre noves celebracions en les quals s’organitzaran activitats per a tota la família. Les propostes comptaran, com sempre, amb la presència del Llaminer, qui s’encarregarà de l’encesa de l’arbre decorat.

Aquest dimarts, dia 12, serà el torn del barri de Torre-romeu. La festa, que començarà a les 17 hores, comptarà amb propostes per a petits i grans com el Tió de Nadal, un espectacle de cantada de nadales i xocolatada, a banda de l’encesa de l’arbre.

El barri de Gràcia celebrarà la seva festa dimecres, 13 de desembre, amb l’acte d’encesa de l’arbre decorat, que anirà acompanyada de tot un seguit d’activitats musicals com un concert de flautes travesseres i una cantada de nadales i altres actuacions tradicionals com la de la Ceba dels Geganters de Gràcia, el Tió de Nadal i una xocolatada.

El dijous 14, la celebració es trasllada al barri de Can Rull, amb una festa que des de les 17 hores oferirà diferents actuacions com balls i cantada de nadales, tallers infantils de postals i arbre dels desitjos. Tot plegat, acompanyat d’una xocolatada i degustació de té i dolços àrabs. A més, tindrà lloc l’encesa de l’arbre decorat del barri.

Per últim, el barri de les Termes encendrà el seu arbre divendres dia 15, amb una festa que comptarà amb diverses activitats com cantada de nadales, espectacle de zumba, contacontes, el Tió de Nadal i un berenar.

Qui és el Llaminer? Els secrets més ben guardats del nom de moda a Sabadell

Comentaris
To Top