Empat davant el líder de l’Escola Pia i sorprenent derrota del CNS

Escola Pia i CNS no van poder guanyar. /David Chao

El CN Sabadell va caure de forma sorprenent en la seva visita a l’Almonacid (7-5). Els de Pau Machado van controlar el marcador al primer temps i és que es van avançar molt d’hora. Álex Llamas va anotar dos gols gairebé consecutius i, després de retallar distàncies l’equip local, Germán Escudero va posar l’1 a 3 en uns primers cinc minuts frenètics. Va baixar el ritme i no es va moure el marcador fins a la segona meitat, quan l’Almonacid va fer una passa endavant. Els aragonesos van remuntar el marcador als primers deu minuts fins al 4 a 3. Ja al tram final, Marc Hermosel va igualar en dues ocasions col·locant el 5 a 5, però l’equip de Saragossa va donar l’estocada definitiva amb el 7 a 5 final. Una ensopegada que fa perdre la tercera plaça als nedadors i que trenca una ratxa de tres victòries consecutives. El Club Natació, no obstant això, continuarà en zona de ‘play-off’, quart, abans de rebre al líder La Nucía el dissabte (19:30) al Pavelló Nord.

Els nuciers arribaran al duel després d’empatar a Can Colapi davant l’Escola Pia (3-3). Els escolapis van recuperar sensacions en la visita del primer classificat. Els de Pedro Donoso van portar el ritme golejador des de l’inici i Jordi Sardà va inaugurar el marcador. Abans del descans, els visitants van igualar, però el mateix Sardà va fer el segon. Després del pas per vestidors la resposta visitant va ser bona posant el 2 a 2. El pitxitxi Lenny Ramos va retornar l’avantatge i, al tram final, el líder va aconseguir el 3 a 3 definitiu. Els escolapis també tenen un partit de gran magnitud el proper dissabte (18:30) i és que visitaran al segon classificat, Covisa Manresa.