Oci i cultura

La Gio Symphonia interpreta Mozart i Rameau al Teatre Principal

El concert se celebra divendres en el marc del Cicle de Cambra de Joventuts Musicals

La Gio Symphonia, que actuarà en el Teatre Principal, divendres

Al llarg del segle XVIII la serenata musical era una de les formes preferides d’acompanyar les vetllades disteses i tranquil·les de l’època. I aquest sentir és encara actual quan es parla de música: vespres agradables, en bona companyia, calma i bon humor.

Partint d’aquesta base, la Gio Symphonia ofereix aquest divendres al Teatre Principal, en el marc del Cicle de Cambra de Joventuts Musicals, un concert amb obres de Mozart i Ramenau i amb els músics entrant i sortint en processó a l’escenari i sortint-ne abans que el públic abandoni la sala, esperant-los al ‘foyer’.

El programa està pensat per a un format de vint músics, alegre i distès, senzill i de bon humor.

Comentaris
To Top