Ciutat

FOTOS | Esperit nadalenc, solidaritat i benzina a la 7a edició de la papanoelada

Papanoelada
Més de 500 motoristes han participat en la iniciativa solidària / Aina Torres

Centenars de pares Noels, gasolina i molta solidaritat. Aquest ha estat el còctel de la 7a edició de la Papanoelada. L’esdeveniment, organitzat per Moto Solidària Sabadell, recull joguines pels nens amb risc d’exclusió social, infants hospitalitzats al Taulí i donacions per a la Fundació Oncolliga. Per participar-hi hi ha dues normes ben senzilles: portar una joguina i anar disfressat de Pare Noel.

Així ho han fet els més de 500 motoristes que s’han acostat al Parc Catalunya aquest dissabte. “L’objectiu és que tothom s’ho passi bé i porti una joguina solidària”, ha explicat Ángel Márquez, impulsor de la Papanoelada. I és que les joguines que s’han recollit es repartiran al Taulí entre els infants i famílies més necessitades. “La gent té ganes de fer bones accions, per això venen i nosaltres ho agraïm moltíssim perquè tot és per una bona causa”, ha afegit Márquez amb emoció.

El material recollit s’ha guardat a un autobús antic de la TUS que ha acompanyat la comitiva. Els moters s’han reunit davant del Parc Catalunya, allà s’han col·locat en fila i posteriorment han iniciat el trajecte. El recorregut els ha portat, durant 20 km, per la ronda Zamenhov fins al Taulí– on han entregat els regals-, el Sabadell Persones Majors Centre de Serveis al carrer de la Bonaigua i finalment han travessat les avingudes principals de la ciutat. Un gran gest solidari que ha omplert Sabadell de santa claus deixant imatges molt divertides.

Fotos Aina Torres

Papanoelada

Papanoelada

Papanoelada

Papanoelada

Papanoelada

Papanoelada

Comentaris
To Top