ESPORTS

Cara i creu del Club Natació Sabadell de voleibol abans de l’aturada

Les jugadores del Club Natació marxen de vacances a la zona de privilegi / CEDIDA

Una de freda i una de calenta en l’última jornada de l’any pels equips sèniors del Club Natació Sabadell de voleibol. El masculí de la Superlliga2 va encaixar una dolorosa derrota (3-2) a Castelló davant el C.V. Mediterráneo. El conjunt nedador va gaudir d’un avantatge de 0-2 i semblava encarrilada una nova victòria, però la reacció local va capgirar el marcador.

En el primer set, l’equilibri va mantenir-se fins al 14-14. A partir d’aquí, l’equip de Roberto Pozzato ha anat agafant distància i s’ha endut el punt per 20-25. En el segon, s’ha repetit el mateix guió: a partir del 16-16, els sabadellencs han millorat la contundència en atac i s’han endut el set per 22-25.

En el tercer set, els locals han començat molt forts, marxant fins al 13-7. Ha reaccionat el Club Natació, igualant a 16 i de fet, ha gaudit d’una pilota de partit amb el 23-24, però no ho ha materialitzat i els de la Plana han reduït diferències amb un ajustat 29-27. La situació anímica ha canviat i el Mediterráneo ha estat intractable en el quart set (25-20).

El partit quedava abocat al tie-break, on s’ha mantingut la bona dinàmica dels locals. El 9-4 així ho confirmava i la resposta sabadellenca ha estat insuficient (11-9). Finalment, s’ha consumat la desfeta per 15-10.

Tot i el regust amarg d’aquesta derrota, l’equip nedador acaba la primera volta en una meritòria cinquena posició, demostrant que pot posar en dificultats a qualsevol rival del grup, essent el que ha puntuat en més partits (9), a excepció dels dos conjunts que disputaran la Copa Príncep. Ara cal agafar forces durant l’aturada nadalenca per encarar la segona volta.

El femení es consolida

En canvi, el sènior femení manté la seva ratxa victoriosa a Primera Nacional i va mostrar-se molt superior al CV Son Ferrer com demostra el marcador de 3-0 amb parcials de 25-19, 25-17 i 25-21.

En un partit jugat de forma molt seriosa, l’equip de Xavi Perales gairebé no ha donat opció al conjunt balear. Els tres sets han tingut el mateix patró. Hi ha hagut una fase inicial de tanteig mutu, en la qual el predomini ha estat la igualtat, però el bon joc ofensiu i defensiu de les sabadellenques han decantat la balança en el tram decisiu. D’aquesta manera, l’equip sabadellenc es confirma a la zona alta de la taula abans de l’aturada.

Comentaris
To Top