ESPORTS

Torna el derbi Sabadell-Terrassa

torneig padbol
Imatge promocional del torneig / Betevé

El Vallès recupera el derbi Sabadell-Terrassa. I és que una iniciativa de Betevé enfrontarà aquest diumenge 24 (11:30 h) els exjugadors arlequinats Piti i Miguel Ángel contra els egarencs Diego Blanco i Iker plaza. La competició, però, no serà futbolística sinó que serà en la modalitat de padbol. Aquest esport combina futbol i pàdel, jugant-se en el camp d’aquest últim esport.

El partit entre els exjugadors s’engloba dins d’una competició de padbol. Aquesta reunirà parelles de veterans d’equips catalans que s’aniran enfrontant fins a obtenir un guanyador. Els equips participants seran Sabadell, Barça, Espanyol, Europa, Sant Andreu, Girona, Andorra i Terrassa. Entre els membres del torneig destaquen figures com Santi Ezquerro (Barça), Joan Capdevila (Espanyol) o el també exarlequinat Migue González qui representa al Girona.

Comentaris
To Top