Vallès

Mor un motorista després de xocar contra un turisme a l’AP-7

L’accident ha provocat cues de 10 kilòmetres en sentit sud fins a Cerdanyola del Vallès

Un motorista ha mort aquest dimecres en un xoc amb un turisme a l’AP-7 al Papiol en sentit Tarragona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L’accident ha provocat cues de 10 kilòmetres en sentit sud fins a Cerdanyola del Vallès i ha obligat a deixar obert només un carril.

El sinistre s’ha produït a les 11.24 hores del matí d’aquest dimecres al kilòmetre 161,5 sentit Tarragona. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 148 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Comentaris
To Top