Vallès

Segon apunyalament a Terrassa en menys de 24 hores

La policia descarta que el succés estigui relacionat amb la mort per apunyalament d’un altre home aquest dimecres

Un home ha resultat ferit aquesta nit a Terrassa després de ser agredit amb una arma blanca. Els fets han passat al mig del carrer de Núria, on la víctima ha estat assaltada i ha quedat ferida al terra. L’han traslladat a un centre mèdic i està fora de perill.

Els Mossos d’Esquadra ho investiguen com una agressió entre persones amb armes blanques i per ara no consten detinguts.

A priori, la policia catalana descarta que estigui relacionat amb la mort per apunyalament d’un altre home dimecres al migdia, també a ple carrer de la ciutat. En aquest cas, els Mossos van detenir una persona vinculada amb el cas poques hores després dels fets.

Detingut un home per l’apunyalament mortal a Terrassa

Comentaris
To Top