Ciutat

Ferran Casas i Joan Rusiñol presenten ‘Espanya no es toca’ a Sabadell

La Llar del Llibre acollirà la presentació el dimecres 24 de gener, a les 19h

Ferran Casas i Joan Rusiñol / Hugo Fernández

La Llar del Llibre acollirà el dimecres 24 de gener, a les 19 h, la presentació del llibre Espanya no es toca, dels periodistes Ferran Casas i Joan Rusiñol. Els autors estaran acompanyats de l’editor del Diari de Sabadell, Marc Basté.

Espanya no es toca (La Campana) és una radiografia dels poders fàctics de l’Estat que Ferran Casas i Joan Rusiñol fan a partir de diverses fonts, d’una exhaustiva i rigorosa investigació i de l’anàlisi política dels fets més rellevants dels darrers anys. En aquest sentit, els autors parlen amb alguns dels protagonistes que han marcat l’actualitat en el passat recent, com José Luis Rodríguez Zapatero, Esperanza Aguirre, Juan Luis Cebrián o Gonzalo Boye, entre d’altres. Els autors ressegueixen “els pilars d’un règim que sembla inamovible”, des de la Constitució de 1978.

Ferran Casas és periodista i des de l’any 2016 és el subdirector del digital Nació. Col·labora a TV3, la Sexta, Catalunya Ràdio, Rac1 i Radio Euskadi. Així mateix, és autor de llibres com Tota la veritat o I tot això, com es paga?.

Joan Rusiñol és periodista i sotscap d’informatius de Catalunya Ràdio. Rusiñol també ha escrit Començar de nou, a quatre mans amb Ferran Casas, i Partides simultànies.

Comentaris
To Top