Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

La situació a l’escola Andreu Castells, en la primera plana informativa

L’actualitat sabadellenca arriba marcada per diferents informacions rellevants. Una d’elles és la situació de l’escola Andreu Castells, a Can Rull, que presenta novetats en les últimes hores.

Famílies del centre escolar han convocat una concentració el proper divendres a les 16:15 h de la tarda a les portes del centre per “exigir la dimissió de l’equip directiu”. L’Associació de Famílies d’Infants (AFI) ha fet saber que aquesta ha estat una decisió consensuada en la reunió que es va fer el passat divendres –on es van presentar prop d’un centenar de famílies– i que compten amb el suport també de l’Associació de Veïns de Can Rull.

Famílies de l’Andreu Castells convoquen una protesta i exigeixen la dimissió de la direcció

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència del Patrimoni Cultural, ha seleccionat el joc de gestió financera, Finnelis, de l’editorial sabadellenca Kidnelis, per a dotar de més recursos educatius els alumnes.

Un joc sabadellenc, recomanat per la Generalitat

El professor de Comunicació de la Universitat Ramon Llull David Serrano (Sabadell, 1966) és el guanyador de l’11è Premi Josep Maria Planes d’investigació periodística pel llibre Jedwabne. Una història universal (Editorial Base). Es tracta d’una denúncia sobre els mecanismes dels totalitarismes i de les actituds d’una part de la població “d’ahir i avui, allà i aquí”, tal com explica el mateix autor. L’assaig recull sis anys de recerca en vuit països diferents, sis arxius internacionals i més d’un centenar d’entrevistes.

David Serrano guanya el Premi Planes d’investigació periodística per l’assaig ‘Jedwabne’

El Míting Internacional de Catalunya en pista coberta convertirà Sabadell una vegada més en l’epicentre de l’atletisme aquest dissabte dia 27. En una novena edició de rècord, més de 260 atletes de 42 països es donaran cita a la reunió atlètica. Aquesta participació suposa el doble respecte la darrera edició el 2023.

El Míting Internacional de Catalunya, amb rècord de participació

El Vallès camina cap al milió d’habitants. El darrer any va tancar amb 949.785 vallesans censats, segons dades de l’Idescat. És més d’un 30% més que el nombre de persones que vivien a la comarca quan es va canviar de mil·lenni –717.181–. De fet, la nostra comarca lidera el rànquing de creixement poblacional i es preveu un fort creixement durant el pròxim quart de segle.

Cap al milió d’habitants: quins municipis vallesans han crescut més en el segle XXI?

Comentaris
To Top