Ciutat

Talls de trànsit a l’entorn de la plaça d’Espanya per obres

El carrer d’Antoni Forrellad, a l’esquerra de la Gran Via / LLUÍS FRANCO

Els treballs tindran lloc dilluns i dimarts

Sabadell continua adaptant l’espai públic amb la instal·lació de balises als passos de vianants ubicats al carrer d’Antoni Forrellad amb la plaça d’Espanya i el carrer del Comte d’Urgell. Els treballs tindran lloc el 12 i 13 de febrer i comportaran afectacions al trànsit.

Dilluns dia 12 començaran les obres del carrer d’Antoni Forrellad, en direcció Barcelona. A les nou del matí es procedirà als talls dels carrils i es treballarà en dues etapes, sempre deixant com a mínim un carril de circulació lliure. Es preveu que les actuacions acabin a les vuit del vespre.

Les obres continuaran el dimarts, dia 13, amb el tall del mateix carrer però en direcció plaça d’Espanya. Es treballarà també en dues etapes, deixant un carril lliure per a la circulació de vehicles. Està previst que les obres comencin a les 09.30 h i finalitzin a les 20 hores.

Comentaris
To Top