Ciutat

Transports estudia la nova connexió de Rodalies entre els dos vallesos

Rodalies Renfe Sabadell estació

L’estudi planteja la connexió de les línies Barcelona-Sabadell-Terrassa i la línia Papiol-Mollet

L'estudi planteja la connexió de les línies Barcelona-Sabadell-Terrassa i la línia Papiol-Mollet

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha adjudicat per 744.150 euros el contracte de serveis per a la redacció de l’estudi informatiu de la nova connexió ferroviària de Rodalies entre el Vallès Occidental i el Vallès Oriental a l’empresa TPF Getinsa Aeuroestudios, SL.

L’estudi, que haurà d’estar redactat en un termini de 30 mesos, consisteix en la definició i anàlisi de les alternatives tècniques que es puguin plantejar per a la connexió de les línies Barcelona-Sabadell-Terrassa i la línia Papiol-Mollet.

El contracte també inclou la realització d’un estudi de viabilitat d’una nova estació de la línia R8 a Ripollet.

Comentaris
To Top