ESPORTS

El Club Natació Sabadell 3×3 està representat en la Copa del Rei de l’ACB

Els components del conjunt sabadellenc que competiran a Màlaga / CEDIDA

Sabadell tindrà representació en la Copa del Rei de bàsquet que se celebra a partir del dijous dia 15 a Màlaga -fins a la jornada final del 18- amb la presència dels vuit millors equips actualment de l’ACB. Serà en la competició paral·lela del 3×3 que organitza la mateixa ACB i Movistar gràcies a la classificació del Club Natació Sabadell després de guanyar-se el bitllet en la lliga nacional de l’especialitat.

El combinat sabadellenc està integrat per jugadors d’altíssim nivell en l’àmbit del bàsquet 3×3: Pol Osul, Nil Mataix, Oriol Bernadí i el nigerià Frederick Ongu, qui aporta una dimensió internacional a l’equip a més de la seva valuosa experiència i habilitats en l’objectiu de lluitar pel títol a Málaga.

Des de l’inici de la temporada, el Club Natació Sabadell ha enlluernat en l’àmbit nacional, “exhibint un joc captivador i una determinació indomable en cada partit”, segons explica un dels seus integrants, Pol Osul. Ara tindran l’oportunitat d’enfrontar-se als millors conjunts del país en una cita única i en una ciutat de gran tradició de bàsquet. S’espera un gran nivell i també un entorn vibrant en aquest esdeveniment sempre molt dinàmic i espectacular.

Comentaris
To Top