Ciutat

FOTOS | Nova calçotada d’èxit del Tallaret: 500 persones i 6.000 calçots

A Sabadell, la temporada de calçots ha arribat amb una curiosa iniciativa: la T-calçot, que enguany omple el calendari de calçotades populars a Sabadell

Dissabte passat el Casal Popular de La Creu Alta, El Tallaret, va mobilitzar 500 persones a la dotzena calçotada popular de l’entitat. L’organització celebra que es van repartir 6.000 calçots; símbol que constata que “la família creix” i que les calçotades populars estan més que consolidades al municipi. Tanmateix, El Tallaret posa en valor el treball de les persones voluntàries que “des de primera hora del matí fins al vespre de dissabte” van fer possible la jornada.

Una dotzena edició encara més especial per als seus membres, ja que va desenvolupar-se amb el casal ja obert de forma oficial –el passat gener va celebrar-se l’obertura, després de 10 anys de lluita–.

Voluntaris i voluntàries van treballar des de primera hora per organitzar la calçotada, que va allargar-se fins al vespre

La festa va començar al migdia, amb un temps que va acompanyar, amb un vermut musical de la mà de Rude Girl Club i després del dinar popular el mig miler d’assistents van gaudir d’un sobretaula a ritme de SoulCat i DJ Tofu.

En total, es van fer 6.000 calçots

La ruta del calçot continua amb la T-calçot

Sabadell, la temporada arriba de nou amb una curiosa iniciativa: la T-calçot, que enguany omple el calendari de calçotades populars a Sabadell. Els participants podran segellar el teu tiquet de T-calçot i entrar al sorteig de la cistella popular que han preparat les entitats organitzadores i que s’entregarà a la darrera trobada el 23 de març. L’entitat recorda que a La Creu Alta es podrà gaudir de la propera calçotada de Diables de la Creu Alta (el 9 de març) i que es posarà punt final a la temporada de calçots el 23 de març al Casal Can Capablanca.

La T-calçot ja està en marxa a Sabadell

[Fotos: David Chao]

Comentaris
To Top