ESPORTS

El Club Natació Sabadell de voleibol pateix una doble derrota

Una acció del duel entre el Club Natació i el Sant Pere i Sant Pau / CEDIDA

El sènior masculí de Superlliga2 ha caigut per 0-3 (19-25/20-25/19-25) davant del C.V. Sant Pere i Sant Pau. L’equip tarragoní ha demostrat els arguments que l’han convertit en líder destacat del grup. Els dos primers sets han estat molt semblants: l’equip cooperativista ha agafat avantatge en el marcador ben aviat, aprofitant els punts de Rolando Hernández i Samuel Pacheco, més la feina a la part central de la xarxa del veterà Juliàn Garcia-Torres.

En el tercer set, els jugadors entrenats per Roberto Pozzato han mantingut la igualtat fins al 10-11. A partir d’aquí, els homes de Vladimir Stevovski han tornat a manar amb autoritat i tots els esforços dels sabadellencs, ha estat impossible la remuntada. Era un duel de màxima dificultat.

Deixen perdre un 0-2

També ha perdut l’equip femení de Primera Nacional, davant el CV Premià de Dalt, en aquest cas per un resultat molt més ajustat: 3-2 (17-25/22-25/25-20/25-21/15-7). L’equip va començar amb molt bona dinàmica de joc, mostrant-se superior al conjunt del Maresme, i guanyant els dos primers sets. El partit semblava ben encarrilat.

En el tercer set, però, va arribar la reacció del Premià. Tot i això, el Club Natació Sabadell ha gaudit d’un avantatge (16-17) que no va saber gestionar propiciant el primer punt local (25-20). Va repetir-se la història en el quart, amb molta igualtat fins al 21-21 i de nou en la recta final les maresmenques van mostrar-se més encertades, forçant el tie-break, on les locals van confirmar la remuntada amb un rotund 15-7.

Comentaris
To Top