Oci i cultura

El Be Soul Fest celebra el seu 10à aniversari al Parc Catalunya

Serà l’1 de març, a les 18 h, a l’skatepark del parc de Catalunya

Fa 10 anys de la primera de les batalles de freestyle del Be Soul Fest, un esdeveniment nascut per acostar la dansa i les cultures urbanes a Sabadell. Per celebrar-ho, es podran veure els quaranta millors ballarins que han passat per les edicions passades. Serà l’1 de març, a les 18 h, a l’skatepark del parc de Catalunya

Formaran vuit equips de cinc persones que lluitaran per ser els guanyadors d’aquesta edició All Star.

D’altra banda, la plaça del l’Argub acollirà a les 20 h l’espectacle Prélude. Va a càrrec d’Accrorap, que és una de les companyies de dansa hip-hop més emblemàtiques del circuit, i ha contribuït a la transició d’aquesta dansa del carrer a l’escenari.

Els dos espectacles inauguraran el festival de Dansa Metropolitana. Són, en resum, una batalla de free style i l’actuació d’una de les companyies de dansa hip-hop més emblemàtiques del circuit.

Comentaris
To Top