ESPORTS

El FS Sabadell Femení torna al camí del triomf

Maria Recio va inaugurar el marcador. / David Chao

El FS Sabadell Femení va retornar al camí del triomf guanyant a un combatiu Vallirana (2-0). A les de Xavi Muñoz els va costar obrir el marcador davant la gran actuació de la portera visitant, Rut Masplà. Especialment al primer temps, Masplà va truncar totes les opcions de les arlequinades amb nombroses aturades. També va tenir les seves l’equip del Baix Llobregat sobretot a través de l’estratègia.

Al segon temps, no obstant això, va trobar el camí el conjunt sabadellenc. Maria Recio va obrir el marcador, però no va ser fins als darrers instants que les de Xavi Muñoz van certificar el triomf. Cintia Villarreal va posar la sentència i va certificar la victòria. Continuaran líders de la Divisió d’Honor Catalana les arlequinades que retornen al camí del triomf després de la primera ensopegada de la temporada la darrera jornada a Linyola.

Triomf de l’Escola Pia i derrota del CNS

A Segona B, un de cada. L’Escola Pia va aconseguir un solvent triomf a la pista del Canet (2-6). Els maresmencs es van avançar als primers minuts i Aleix Canet va igualar al descans. Després del pas per vestidors, Lenny Ramos i Pepe Font van posar en avantatge els escolapis que van certificar el triomf al tram final. Abans, van retallar els locals, però de nou Font i un doblet de Carlos ‘Pove’ van acabar d’arrodonir la victòria dels de Pedro Donoso que es refan de la darrera derrota i es posen desens.

A més, avancen a la classificació a un CN Sabadell que va caure davant l’Hospitalet Bellsport (3-1). Els nedadors es van avançar a la primera part a través de Marc Pérez, però els llobregatencs van remuntar al segon temps. Veu trencada la seva dinàmica ascendent el conjunt de Pau Machado que cau fins a l’onzena posició abans de rebre el Barceloneta Futsal. L’Escola Pia, per la seva banda, rebrà al Cerdanyola a Can Colapi.

Comentaris
To Top