Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Repassem l’actualitat a les portes del cap de setmana

Arrenquem el divendres fent un repàs de l’actualitat informativa de Sabadell. Què ha passat en les últimes hores?

El festival Embassa’t i l’hospital de referència a Sabadell, el Parc Taulí, han estat els guardonats amb el Premi Onion, que enguany ha celebrat la setena edició.

El Parc Taulí i l’Embassa’t reben el Premi Xarxa Onion

Després de mesos de reclamacions per part dels marxants dels Merinals, el mercat setmanal que se celebra els dissabtes al barri canvia la seva ubicació a partir d’aquest dissabte. Així, el mercat passarà a estar al vial central del carrer del Quebec, entre la carretera de Terrassa i la rotonda del carrer de Cuba.

El mercat dels Merinals canvia d’ubicació

Un home ha denunciat a la Policia Municipal de Sabadell el robatori de diferents pertinences que li van sostreure a tocar d’un caixer automàtic a Sant Quirze. La víctima, un home gran veí de Sabadell, alerta que és una situació que ja havia presenciat anteriorment i demana màxima prudència al col·lectiu de gent gran en el moment de treure diners al banc.

Roben la cartera i el mòbil a un home gran a les portes del banc: “M’han tret 15.000 euros”

Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del talent show de TV3 Eufòria, és una de les protagonistes de la programació de tardor 2024 a la CavaUrpí Sabadell, que inclourà una quinzena d’espectacles amb noms com Toti Soler, Joan Miquel Oliver, Laura Andrés, Marina Rossell, Roger Padrós o Quimi Portet, entre d’altres.

Mariona Escoda actuarà a la CavaUrpí de Sabadell: consulta tots els noms

Serà el cap de colla dels castellers de Sabadell durant un mandat de dos anys, després de ser escollit en assemblea el gener. Ho serà exactament el mateix temps que va ser alcalde de la ciutat, entre 2013 i 2015. Joan Carles Sánchez assumeix els reptes tècnics de l’entitat que en els darrers anys ha presidit.

Joan Carles Sánchez: “Els castellers som persones normals que, unides, aconseguim coses extraordinàries”

Comentaris
To Top