Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Repassem el més destacat aquest dilluns

Arrenca la Setmana Santa després d’un cap de setmana farcit de notícies a Sabadell. Repassem les més destacades.

La Setmana Santa ja és aquí. Centenars de sabadellencs han tret les palmes, els palmons i el llorer per a celebrar el Diumenge de Rams a les principals parròquies de la ciutat. La benedicció mobilitza cada any moltes persones i la celebren des dels més creients fins a d’altres que ho fan per tradició. “És una cita marcada en el calendari, però no per l’àmbit religiós sinó perquè ens ajuntem tota la família i després anem a dinar tots plegats”, afirma la Mercè, veïna del Centre.

Comença la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams

L’estrena de Teatre Sense Animals ha omplert, aquest cap de setmana, de rialles i bon rotllo durant hora i mitja el Teatre Principal. Amb les entrades exhaurides per a la funció del dissabte, la de diumenge ha comptat amb prop de mitja entrada. Les set escenes representades pels quatre actors participants han anat derivant converses teòricament quotidianes fins a convertir-les en absurdes i humorístiques per la seva inversemblança.

El Principal s’omple de rialles amb ‘Teatre Sense Animals’

El regidor expulsat del Govern de Sabadell, Jesús Rodríguez, no va amenaçar ni coaccionar a l’alcaldessa, Marta Farrés. O almenys no s’ha pogut provar. Una sentència del jutjat d’instrucció número 2, a què ha tingut accés el Diari, absol l’extinent d’alcaldessa.

Absolen l’exregidor de Sabadell acusat d’amenaçar i coaccionar a Marta Farrés

El conductor d’una furgoneta ha mort aquest passat diumenge a la tarda després d’un impacte contra la mitjana per causes encara desconegudes. L’accident es va produir a la C-16 a l’altura de Vacarisses.

Mor el conductor d’una furgoneta a la C-16 a Vacarisses

No hi ha manera. Cada vegada que el Sabadell té una oportunitat de distanciar-se de la zona de descens, falla. Els resultats anteriors al partit havien estat molt favorables, però el conjunt arlequinat es va veure sorprès per un bon Arenteiro i es va mostrar negat davant la porteria.

El Sabadell deixa escapar una nova gran oportunitat davant l’Arenteiro (0-1)

Comentaris
To Top