Oci i cultura

Sergio Dalma, nominat als Premis de l’Acadèmia de la Música d’Espanya

sergio dalma

El músic sabadellenc opta a un guardó per al disc ‘Sonríe porque estás en la foto’

El músic sabadellenc Sergio Dalma / JORDI BORRÀS (ACN)

El sabadellenc Sergio Dalma ha estat nominat en la categoria de millor àlbum de pop als Premis de l’Acadèmia de Músics d’Espanya per Sonríe porque estás en la foto, publicat a finals de l’any passat. Precisament, el presentarà el pròxim 15 de juny al festival Observa de Sabadell.

L’Acadèmia de la Música d’Espanya, presidida pel músic Luis Cobos, ha seleccionat 200 finalistes entre les més de 2.600 candidatures presentades. Els 800 membres de la institució votaran fins al 15 d’abril als premiats. Els guardons tenen un total de 48 categories, 43 de les quals s’escullen per votació i cinc a proposta dels òrgans del govern de l’Acadèmia.

La banda de rock Arde Bogotá parteix com a favorita amb nou candidatures, la segueix Pérez Cruz, amb sis, i Aitana, Quevedo, María José Llergo o La Plazuela, amb cinc cadascun.

Unes setmanes enrere, Sergio Dalma va guanyar el seu 12è Premi Dial a Tenerife.

Comentaris
To Top