ESPORTS

El Sabadell inicia la trilogia decisiva contra el Teruel regalant una entrada al soci

El paper de l'afició pot ser important en la recta final del campionat / Lluís Franco

El primer objectiu és el Teruel i el club vol que la Nova Creu Alta presenti la millor ambientació possible. Per això el Centre d’Esports ha decidit regalar una entrada a cada soci, que es podrà recollir a les oficines durant la setmana, fins dissabte al matí, o bé en la prèvia del partit a la taquilla d’acreditacions ubicada a la zona de Tribuna Sud.

El duel comença a les 4 de la tarda de dissabte, un horari una mica atípic que podria influir negativament en l’assistència de públic. Amb aquesta mesura es pretén incentivar els aficionats en l’inici d’una trilogia de duels directes que poden ser decisius per acostar-se a la permanència. Després del Teruel, el conjunt arlequinat visita Tajonar per enfrontar-se a Osasuna Promesas, i rep la visita del Cornellà a la Nova Creu Alta. Un ‘9 de 9’ suposaria un pas gairebé definitiu.

Set equips en tres punts

La classificació s’ha comprimit encara més després dels resultats de la 30a jornada. Un total de set equips es mouen en un marge de només tres punts, a l’espera de la definitiva resolució del Sestao RiverRayo Majadahonda, suspès en el minut 84 amb 2-1 en el marcador per la retirada del conjunt madrileny després dels presumptes insults racistes al porter visitant. Precisament, Rayo i SDL Logroñés comencen a quedar lluny dels llocs de salvació.

El Sabadell necessita recuperar la fortalesa a la Nova Creu Alta. Amb l’arribada d’Óscar Cano, va guanyar els seus tres primers partits, davant Unionistas, Tarazona i Celta Fortuna, però en els cinc següents només ha pogut celebrar una victòria (Real Unión), per dos empats (Rayo Majadahonda i Cultural Leonesa) i dues derrotes (Barcelona At. i Arenteiro). Cal recordar que els dos últims visitants de la lliga seran Gimnàstic i Ponferradina, aspirants al play-off i fins i tot a l’ascens directe en el cas de l’equip grana.

El Teruel arribarà amb una ratxa forana espectacular: ha puntuat en els seus últims 10 desplaçaments, amb dues victòries i vuit empats. No cau a domicili des del 15 d’octubre: un 1-0 al Johan Cruyff. Només suma dus derrotes més aquesta temporada lluny de Pinilla, el 2-1 a Lugo i el 3-2 a l’Stadium Gal d’Irun. En la seva última visita a la Nova Creu Alta (18/19) va caure per 2-0, amb gols de Felipe Sanchón i l’excapità i ara component de l’staff tècnic, Ángel Martínez.

Comentaris
To Top