ESPORTS

L’Astralpool masculí guanya a Bucarest i s’acosta a la ‘Final Four’ de l’Eurocup

Alberto Barroso, en una imatge d'arxiu, ha tornat a ser decisiu amb tres gols. /Lluís Franco

Primera part de la feina feta. L’Astralpool s’ha imposat a l’Steaua Bucarest (5-6) i ha fet la primera passa cap a la ‘Final Four’ de l’Eurocup. Al ritme d’Alberto Barroso i Blai Mallarach, els de Quim Colet han aconseguit el mínim avantatge de cara a la tornada que es disputarà a Can Llong el dia 27 d’abril.

En un partit poc precís, especialment a l’atac, els romanesos han sorprès a l’inici. Nicolae Oanta ha avançat els locals i, després que Barroso empatés, l’Steaua ha obert la primera petita escletxa a través de Vlad-Luca Georgescu i Francesco Iudean. Ha reaccionat al segon quart el Club Natació que ha capgirat el marcador amb un bon parcial (0-3). Barroso ha igualat amb dos gols i Mallarach ha posat el primer avantatge sabadellenc del partit al descans.

La precipitació i poca efectivitat en atac ha fet que el duel s’encallés a la represa. Iudean ha tornat a igualar i els darrers vuit han decidit qui s’emportava el primer assalt. Georgescu ha retornat l’avantatge local a un dels primers atacs del darrer quart i Blai Mallarach ha aparegut per decidir. L’olotí ha anotat els dos últims gols de l’enfrontament per a tornar a girar la truita i fer volar el triomf i l’avantatge a l’eliminatòria fins a Sabadell.

Comentaris
To Top