ESPORTS

El programa ‘Jugar net és guanyar’ del Consell Esportiu, Premi a l’Esportivitat

/Lluís Franco

El dinovè Premi a l’Esportivitat ha estat entregat aquest dilluns a l’auditori del Casal Pere Quart. El guardó ha estat per al programa ‘Jugar net és guanyar’ del Consell Esportiu Vallès Occidental Sabadell. Enguany, el Panathlon Club Sabadell ha reconegut la iniciaiva que s’implementa a l’esport escolar des de fa nou anys i que fomenta i premia els valors dins i fora el terreny de joc.

En presència del president d’honor del Panathlon, Martí Sala, el president vigent, Josep Masip i la regidora d’esports de l’Ajuntament, Montse González, s’ha fet entrega del premi dissenyat per una alumna de l’ESDI en un acte conduït pel periodista Sergi Garcés. “L’esport escolar és la base de tot i inculcar aquests valors és molt important”, ha destacat Masip. També la regidoraha elogiat la iniciativa afirmant que “els valors a l’esport i el respecte al contrari són part fonamental de la competició”.

Ha recollit el guardó a l’Esportivitat la secretària tècnica del Consell Esportiu, Sònia Rallo, acompanyada de tres membres de l’equip tècnic de l’organisme. Rallo ha volgut agraïr i dedicar el reconeixement “als 6000 esportistes escolars que tenim cada cap de setmana a la ciutat, tots ells són campions”. També ha destacat que “a la zona de confort no es canvia res. No es canvia la societat. Hem de ser valents, provar coses noves i apostar pels projectes”. La secretària ha conclòs fent una crida sobre la importància de l’esport en la societat: “és una eina que ben gestionada educa en valors, cohesiona la nostra societat i fomenta els hàbits saludables. Avui veiem recompensat tot l’esforç de tants anys“.

/Lluís Franco

Comentaris
To Top