ESPORTS

L’Astralpool guanya el Terrassa i disputarà la seva tercera final de Copa consecutiva

Edu Lorrio ha estat providencial aturant un penal a menys de dos minuts pel final. /Lluís Franco

L’Astralpool ha guanyat amb patiment al CN Terrassa (6-5) i disputarà demà diumenge a les 11:30 la final de la Copa del Rei. Per tercera temporada consecutiva, els de Quim Colet es citen al partit pel títol amb l’Atlètic Barceloneta que ha esmicolat el CN Barcelona a l’altra semifinal (16-8).

Els sabadellencs han patit més del que semblava en el duel vallesà. Blai Mallarach ha obert el marcador al primer quart i Alberto Barroso, Fran Valera i Kosta Averka han semblat encarar el triomf abans del descans (4-1). Però a la represa ha reaccionat el conjunt terrassenc. Al ritme d’Ignasi Bargalló, el CNT s’ha apropat al marcador fins al 5-4 a falta dels darrers vuit minuts. La reacció ha arribat del tot a l’inici del quart període quan Ricard Alarcón ha posat la igualada a 6’ pel final.

Des del 4-0 del primer període fins a un 5-5 a l’últim i el pas a la final per decidir. Fran Valera ha retornat l’avantatge amb un gol que, a posteriori, seria definitiu a 3 minuts. I Edu Lorrio s’ha erigit en heroi aturant un penal a Alarcón a menys de dos minuts pel final. Triomf patit, però a la final. Demà, a les 11:30 duel contra el Barceloneta. Serà l’any de trencar l’hegemonia?

Comentaris
To Top