Oci i cultura

Jordi Catalán publica una nova novel·la, ‘Arde Villa ‘Elvira’

La novel·la parteix d’un incendi virulent en una mansió i està ubicada a Barcelona i a Sabadell

L’escriptor sabadellenc Jordi Catalán acaba de publicar la novel·la Arde Villa Elvira (Letrame grupo editorial), que presentarà el dimarts 16 d’abril al Gremi de Fabricants. És un thriller ambientat a Barcelona i a Sabadell.

La novel·la parteix d’un incendi virulent en una mansió victoriana, que en el passat ja ha estat escenari de tragèdies. Hi ha cinc cossos calcinats i només una nena de cinc anys, l’Alma, sap què ha passat. L’odi, la venjança i els secrets prenen el protagonisme.

Catalán ha publicat tres novel·les i col·leccions de relats. La seva obra Anómala, amb 5.000 exemplars venuts, va ser finalista a la categoria Best Seller dels Premis Caligrama.

Comentaris
To Top