Oci i cultura

Quin és el llibre de la teva vida? Comparteix-lo amb nosaltres

S’acosta Sant Jordi i toca recuperar algunes de les millors històries

S’acosta una de les jornades més especials de l’any. La diada de Sant Jordi arriba amb aroma a roses i llibres. En aquests dies previs a l’esperada cita, volem que participeu amb nosaltres per trobar les històries més especials que heu llegit.

Quin és el vostre llibre de vida? Què us va transmetre? Quan el vau llegir? Per què es va convertir en tan important? Volem que ens expliqueu anècdotes que us han lligat per sempre a unes pàgines. Un viatge, un instant, un record vinculat a les lletres d’una obra gravada a foc en la vostra memòria. Visiteu la vostra biblioteca personal i compartiu-la amb nosaltres.

Com sempre, també ho podeu fer enviant un whatsapp al 682 146 542 o amb un correu electrònic a [email protected].

Comentaris
To Top