Ciutat

Quin temps farà la diada de Sant Jordi?

Els ruixats han arribat aquest any en diverses jornades especials a Sabadell

La diada de Sant Jordi arriba aquest any amb paraigües sota el braç a Sabadell. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya, els ruixats podrien fer acte de presència durant la jornada d’aquest dimarts, marcada per les paradetes de llibres i roses als carrers. El matí es preveu assolellat, tot i que a partir de la tarda l’aigua podria aparèixer tímidament.

El temps aquest Sant Jordi a Sabadell | Meteocat

Es dona la curiositat que la pluja ha aparegut aquest any en alguns dels grans esdeveniments a l’aire lliure a la ciutat. Sense anar més lluny, una forta tempesta va aigualir la celebració de la cavalcada de Reis pels carrers de Sabadell. Poc després, la rua de Carnestoltes també va estar marcada per la inestabilitat.

Els darrers episodis meteorològics, a més, han arribat en un moment històric marcat per la manca de pluges, que s’acumulen en els últims anys. Ara, sembla que dimarts tocarà tornar a mirar el cel, amb ruixats que podrien arribar a diferents punts del país.

Com serà el Sant Jordi 2024 a Sabadell?

Comentaris
To Top