Ciutat

Les obres de la Torre d’en Feu encara no tenen data d’inici

L’Ajuntament no ha pogut adjudicar els primers treballs en algunes parts de l’edifici

La Torre d'en Feu, en una imatge d'arxiu / VÍCTOR CASTILLO

Les primeres obres de rehabilitació de la Torre d’en Feu encara no podran començar i segueixen sense data d’inici. L’Ajuntament no ha pogut adjudicar els treballs i s’haurà de tornar a iniciar el procediment per intentar fer l’adjudicació si alguna empresa opta a fer-los. Aquesta primera licitació tenia un pressupost de 202.000 euros.

La Junta de Govern Local d’aquest passat dilluns va declarar com a desert el procediment de contractació de les obres de reparació i conservació de la torre principal, la capella de la verge de Montserrat, l’elevador d’aigua i un cobert.

Aquestes obres es considera que són les mínimes indispensables per assegurar el futur de l’edifici que, tot ser de l’Ajuntament i estar protegit pel pla de patrimoni, està abandonat i es troba en una situació de degradació evident. La previsió municipal és destinar 2,2 milions d’euros al llarg dels pròxims anys.

Comentaris
To Top