Ciutat

Afectacions al transport públic per la diada de Sant Jordi

Algunes línies modifiquen el recorregut habitual

La diada de Sant Jordi omple els carrers de Sabadell de paradetes amb llibres i roses. Un dels punts més concorreguts és el Centre, amb més activitat que l’habitual. Aquesta situació excepcional provoca durant la jornada d’aquest dimarts, 23 d’abril, afectacions en el servei d’autobusos de Sabadell (TUS).

Desviaments de les línies afectades:

  • L1, L2 i L3 en sentit Can Deu des de l’avinguda de Barberà circulen per la Gran Via, Estació Centre, carrer de Tres Creus, Sant Joan, Salut i via de Massagué. En sentit sud: des de via de Massagué continuen pel carrer de les Valls, Calderón, Corominas, Sant Cugat, carretera de Barcelona, carrer de Latorre i avinguda de Barberà.
  • L4, L44, L5 i L55 en sentit Poblenou i les Termes: des del carrer les Valls circulen per via de Massagué, carrer de Vilarrúbias i lateral de Gran Via fins a l’Estació Centre. En sentit la Roureda, Parc Taulí, Can Rull i Can Llong, recorregut habitual, no té afectacions.
  • L11 i L80 en ambdós sentits recorregut habitual de dissabtes, pel lateral de la Gran Via.
  • L15 des del carrer de la Salut circula per via de Massagué, carrer de Vilarrúbias i lateral de la Gran Via fins a l’Estació Centre.

Comentaris
To Top