Ciutat

Els reptes de l’aviació, a debat a la Barcelona Flight School

L'ex pilot i conseller delegat d'Airline Pilot Club, Andy O'Shea / D. CHAO

La Barcelona Flight School, l’escola de l’Aeroclub de l’Aeroport de Sabadell ha celebrat aquest divendres una jornada dedicada a l’aviació, amb l’objectiu de crear un debat instructiu, en el que les diverses parts participants han tingut l’oportunitat d’expressar-se sobre diversos temes, entre els quals, en quin punt es troba l’aviació i cap a on va, o què busquen les companyies aèries i que pot fer un cadet, acabat de sortir de l’escola de vol.

L’esdeveniment ha comptat amb Andy O’Shea, director executiu de Airline Pilot Club, i expilot de Ryanair durant vint-i-vuit anys, dels quls divuit com a cap de formació de l’aerolínia; Lorenzo Luchetti, cap de pilots en Vueling; Alberto Hernández Guerrero, director d’instrucció en Vueling; Gianfranco Giacchetti, director d’operacions de vol en Level; Samuel Bolullo, comandant i instructor de MCC a Ibèria; Joaquin Rodríguez, comandant a Ibèria; Vicente Nebot, comandant a Ibèria; Antonio Paris, primer oficial en VistaJet; i Rafa Molina, HT de la Barcelona Flight School.

/ D.CHAO

O’Shea ha explicat al centenar d’alumnes la intenció d’Airline Pilot Club d’intermediar entre el futur alumne que vol ser pilot a través d’una escola homologada, a Espanya, com la Barcelona Flight School, per ell i el seu equip d’experts. Per la seva part, Antonio Paris ha encoratjat als presents, recordant que “mai us heu de rendir, la sort no arriba a vosaltres, heu de ser vosaltres mateixos els que l’heu d’anar a buscar, i ser vosaltres mateixos en l’entrevista”, fent referència al procés en què un alumne acaba la formació de pilot i està en el procés de buscar el primer treball en una aerolínia.

/ D. CHAO

Finalment, i ja al simulador de l’escola de pilots sabadellenca –certificat per al curs APS i MCC Boeing 737–, els dos alumnes Mireia Osorio i Nicolás Cabré ha compartit algunes de les maniobres com l’enlairament, les comunicacions, l’aproximació i l’aterratge juntament amb l’instructor de simulador i comandant de Ryanair, Álex López.

/ D.CHAO

/ D. CHAO

/ D. CHAO

Comentaris
To Top