Ciutat

Les notícies més destacades del dia a Sabadell

Arribem al tram final de setmana amb l’actualitat farcida de notícies a Sabadell. Repassem el més destacat de les últimes hores.

Les famílies de Sabadell afronten aquesta setmana el nou pagament pel rebut comarcal de tractament de residus. Aquest divendres s’inicia el procés per fer efectiu l’abonament després que l’Ajuntament hagi delegat la competència al Consell Comarcal. Els contribuents rebran a casa el rebut corresponent emès per la Diputació de Barcelona -les notificacions electròniques arribaran a partir d’aquest dijous, mentre que es preveu que les cartes ho facin dilluns-.

Els sabadellencs hauran de pagar el nou rebut comarcal pel tractament de residus a partir de divendres

La Policia Municipal de Sabadell ha aturat l’ocupació d’un local del carrer d’Osona, a Ca n’Oriac, que provocava molèsties al veïnat. Veïns i fonts municipals sostenen que els ocupes generaven problemes de convivència. “Tenim una política de tolerància zero amb les ocupacions conflictives”, exposa l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que remarca que aquesta “era una ocupació altament conflictiva”.

La Policia Municipal atura una ocupació a Ca n’Oriac

El síndic de greuges de Sabadell posa l’accent en la convivència en la seva segona recomanació a l’Ajuntament de Sabadell. Josep Escartín considera que “s’ha d’actuar amb valentia i no cedir” davant d’algunes situacions d’incivisme i convivència. La recomanació s’inicia d’una problemàtica que van viure els veïns del Districte 2, però Escartín sosté que es pot aplicar a altres parts de la ciutat.

El síndic de greuges posa l’accent en la convivència: “S’ha de poder actuar amb contundència”

Can Puiggener deu el seu nom a la masia que hi havia des del segle XIV, segons la documentació de l’Ajuntament. Fins al s. XVII es deia mas Canals, però quan el 1688 la va comprar el pagès sabadellenc Jaume Puiggener, va canviar de nom.

Saps on és… la tanca protegida de Can Puiggener?

La plantilla arlequinada ja ha passat pàgina de Tarazona i està totalment centrada en la primera gran final per la supervivència d’aquest dissabte (19 h, horari unificat) contra el SD Ponferradina. Els tres punts són vitals pel Sabadell per mantenir encesa la calculadora de l’esperança mentre el conjunt lleonès vol lligar el play-off matemàtic amb el punt que li fa falta.

El Sabadell prepara la primera ‘final’ per la supervivència amb moltes baixes

Comentaris
To Top