CASTELLAR

Instal·len ventiladors a les aules de Castellar per fer front a la calor

Arriben els primers dies de calor de l’any i les escoles comencen a adaptar-se per fer front a les altes temperatures. En aquesta línia, l’Ajuntament de Castellar del Vallès ha anunciat que dotarà amb 190 ventiladors tots els centres d’educació infantil i primària i de secundària amb l’objectiu d’atenuar la pujada del mercuri que es preveu a les aules durant les pròximes setmanes.

La Regidoria d’Espai Públic ha iniciat aquesta setmana la instal·lació dels aparells a les escoles públiques i en cedirà també a l’escola El Casal, el FEDAC Castellar, l’INS Castellar i l’INS Puig de la Creu. La iniciativa s’emmarca dins el pla municipal que el consistori està duent a terme als equipaments educatius per fer front al canvi climàtic i garantir el confort d’alumnes i professorat. Aquest pla inclou també la generació d’espais d’ombra als patis de les escoles.

Amb aquesta actuació la major part d’aules podran comptar amb un o dos ventiladors de paret. El conjunt de l’actuació està valorada en uns 15.000 euros.

Instal·lació de ventiladors a les aules de Castellar per afrontar les setmanes de més calor | Cedida

Instal·lació de ventiladors a les aules de Castellar per afrontar les setmanes de més calor | Cedida

Comentaris
To Top