ESPORTS

Aleix Gómez conquereix la seva tercera Champions

Aleix Gómez anotant un dels gols de la final. /FCB Handbol

Històric i campió d’Europa. Aleix Gómez ha conquerit la seva tercera Champions després que el Barça d’handbol s’hagi imposat a l’Aalborg danès a la final (30-31). El sabadellenc ha anotat dos gols en el triomf blaugrana i continua engreixant les seves xifres golejadores en ‘Final Four’ de la màxima competició continental on ja acumula 73 gols, consolidant-se com a màxim golejador històric.

A diferència de les semifinals, la gran final ha estat molt igualada. Des de l’inici les diferències han estat mínimes i únicament als primers minuts, els culers s’han escapat amb el 3-6 inicial. Des d’aleshores s’ha mantingut un frec a frec que anava donant avantatges mínims als dos equips. Així ha estat fins a les acaballes quan el Barça ha tornat a donar una estocada pràcticament definitva allunyant-se amb el 27-30.

Però una expulsió de dos minuts de Dika Mem ha donat vida als danesos que han retallat fins al 30-31 al darrer minut de joc. Ha defensat bé el conjunt blaugrana i ha tingut, amb el temps complert, una última oportunitat d’igualar Mikel Hansen. El llançament ha acabat al pal confirmant la dotzena Champions per a la secció d’handbol del Barça i la tercera d’Aleix Gómez als seus 27 anys.

Comentaris
To Top