Vallès

Reoberta la C-58 a Ripollet després d’un aparatós accident

La imatge de l'accident. /Bombers

Reoberta la C-58 a Ripollet en sentit sud després d’un aparatós accident que ha deixat un cotxe penjant d’un pont i ha obligat a tallar la circulació durant gran part de la tarda. Únicament s’ha obert un carril en sentit sud i les reparacions han provocat uns 2 quilòmetres de cua des de Badia del Vallès. En sentit nord, la carretera ja es troba oberta i operativa i la circulació s’ha restrablert amb normalitat. Per contra, les afectacions de l’accident mantenen tallada l’N-150 en els dos sentits entre Ripollet i Barberà del Vallès.

Els Bombers de la Generalitat han informat que han rebut l’avís de l’accident a les 16.13 hores i que els dos ocupants del vehicle accidentat han resultat il·lesos tot i que han hagut de rescatar-los amb una autoescala.

Prop de les 20h del vespre s’ha restablert la circulació de forma completa als dos sentits de la C-58 i l’N-150.

Comentaris
To Top