Ciutat

Pintaran l’escola Juan Ramón Jimenez, al Poblenou

Es destinaran uns 210.000 euros en treballs de renovació del centre educatiu

Pati de l’escola Juan Ramón Jiménez / VÍCTOR CASTILLO

L’escola Juan Ramón Jiménez, del barri del Poblenou, se sotmetrà pròximament a un procés integral de renovació exterior i interior. La Junta de Govern Local va aprovar ahir dilluns de forma inicial el projecte, que encara té diverses etapes per endavant abans de ser una realitat i, també, de poder concretar un calendari d’actuacions. El que ja és clar és què s’hi vol fer, amb un pressupost proper als 210.000 euros.

Què s’hi farà?

L’Ajuntament preveu fer millores en els revestiments de l’edifici, situat a l’avinguda de Polinyà, 2.

Es duran a terme treballs de pintura on s’imparteixen les classes i també a totes les edificacions annexes. El projecte també inclou altres qüestions com reparacions puntuals de l’arrebossat de la façana o rasilla ceràmica dels ampits; pintura de façanes; pintura de fusteries d’acer (pràcticament totes les de l’equipament) i d’elements de serralleria (baranes, passamans, reixes); pintura de canalitzacions penjades a façana; reparació puntual de revestiment interior (enguixat, enrajolat de bany, fissures en fals sostre encanyissat, sòcol…); reparació de fusteries interiors si és necessari; pintura de tancaments, sostres i particions interiors.

Comentaris
To Top