CASTELLAR

FOTOS | Les tapes envaeixen Castellar en una nova festa gastronòmica

Castellar va tornar a viure una nova edició del CorreTapa, que va omplir els carrers de la vila. Més d’una trentena de bars i restaurants van obrir les seves portes perquè la ciutadania pogués degustar les seves propostes gastronòmiques, en una vuitena entrega del concurs culinari amb més establiments que mai.

Enguany, la cita va batre el rècord de tapes venudes, amb més de 26.000 plats servits. “Com no pot ser d’una altra manera, estem contentíssims. Hi ha satisfacció general per la bona resposta de la gent”, explica Marc Gorriz, president de Comerç Castellar i un dels restauradors que n’ha format part. En aquest sentit, celebra que s’hagi aconseguit promoure un calendari ple d’activitats gastronòmiques, que han convençut els vilatans per sortir a tastar els productes de Castellar. “Les dades proven que com més som, més gent atraiem. No és per una qüestió de diners, sinó pel que aconsegueixes generar, donant visibilitat a l’establiment”, exposa.

L’afluència va ser massiva i va permetre els castellarencs compartir impressions i gustos al voltant dels plats tastats. Tots ells van tenir el poder de puntuar la millor tapa del 2024, amb butlletes en què es valoraven aspectes com la creativitat, el sabor, la presentació i la qualitat del servei.

No hi van faltar els canelons, les hamburgueses, els entrepans i fins i tot els pastissos i postres. D’entre tots ells, en els pròxims dies en sortirà el Premi Guanyador CorreTapa Castellar 2024 i el Premi Popular 2024, que han votat la ciutadania i un jurat expert.

El CorreTapa 2024 celebrarà una festa de cloenda el dimecres 19 de juny, a les 19 hores, a la terrassa d’El Mirador. L’acte, que comptarà amb l’assistència d’autoritats locals i de les entitats organitzadores, s’adreça als restauradors participants, i té per objectiu premiar la seva tasca durant els quatre dies d’activitat.

Fotos d’algunes de les tapes del concurs gastronòmic del 2024:

Algunes de les tapes presentades en l’edició d’enguany a Castellar | D.S

Algunes de les tapes presentades en l’edició d’enguany a Castellar | D.S

Algunes de les tapes presentades en l’edició d’enguany a Castellar | D.S

Algunes de les tapes presentades en l’edició d’enguany a Castellar | D.S

Algunes de les tapes presentades en l’edició d’enguany a Castellar | D.S

Comentaris
To Top