ESPORTS

La Sabadellenca celebra la setena edició del Torneig Solidari de Malalties Rares en Nens

El cartell del torneig d'enguany. /CEDIDA

La UE Sabadellenca celebra aquest dissabte la setena edició del Torneig Solidari de Malalties Rares en Nens. Enguany, la iniciativa que va començar el 2015, destinarà la recaptació en l’ajuda a la Vega, que té càncer, i a l’Ari, que pateix ictiosi, una malaltia que afecta la pell.

La jornada comptarà amb partits de futbol7 en categoria benjamí, aleví i inclusiu, futbol femení i de veterans amb la participació de pares i mares del club i zumba multitudinari amb monitors. La recaptació per a continuar ajudant la investigació i suport dels infants amb malalties rares arribarà des del bar solidari -que aportarà tota la recaptació a la causa-, la venda de tiquets de la rifa que donarà una desena de premis i el gruix d’ingressos que arribarà a través de la subhasta de samarretes que es fa per internet i començarà el dia 1 de juliol.

L’organització també ha habilitat una fila 0 per a tothom qui vulgui col·laborar. Les activitats es duran a terme al Municipal La Creu de forma ininterrompuda durant dotze hores i hi treballaran més d’un centenar de voluntaris pel correcte desenvolupament d’una nova edició del Torneig Solidari.

Comentaris
To Top