ESPORTS

FOTOS | La Sabadellenca celebra una nova edició del Torneig Solidari

Aquest dissabte, es va celebrar la setena edició del Torneig Solidari de Malalties de Rares en Nens al Municipal de la Creu de la UE Sabadellenca. Enguany, la recaptació es destinarà a dues nenes: la Vega, que té un tumor cerebral, i l’Ari, que pateix ictiosi, una enfermetat de la pell.

La jornada va començar molt d’hora i es va allargar fins a la nit, amb dotze hores ininterropudes d’activitats. Van arrencar els partits de futbol7 en categoria benjamí, aleví i inclusiu, futbol femení i de veterans amb la participació de pares i mares del club i després es va fer el zumba multitudinari amb monitors. La recaptació per a continuar ajudant la investigació i suport dels infants amb malalties rares va arribar des del bar solidari, la venda de tiquets de la rifa, que va repartir una desena de premis i el gruix d’ingressos que arribarà a través de la subhasta de samarretes que es fa per internet i començarà el dia 1 de juliol.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top