Ciutat

Per què la façana de l’Ajuntament s’il·luminarà de morat?

La iniciativa es desenvoluparà aquest dimarts

La façana de l’edifici consistorial s’il·luminarà de color morat aquest dimarts, 25 de juny, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la síndrome de Dravet, un tipus d’epilèpsia congènita minoritària. D’aquesta manera, i a petició de la Fundació Dravet, es contribueix a donar visibilitat a la malaltia.

La síndrome de Dravet o Epilèpsia Mioclònica Severa de la Infància (SMEI) apareix en nadons el primer any de vida. Genera un fort impacte en la qualitat de vida de l’infant i en la de les persones del seu entorn i, actualment, també és un repte per al sistema de salut, especialment pel que fa al diagnòstic i al tractament.

Tot i que actualment no té cura, un diagnòstic precoç i un abordatge terapèutic multidisciplinar millora sensiblement el curs de la malaltia.

Comentaris
To Top