Vallès

Retencions a l’AP-7 en l’operació tornada

COTXES AP-7

Uns 280.000 vehicles es mobilitzaran cap a l’àrea metropolitana

Els sabadellencs i vallesans que tornen aquest dilluns festiu a casa s’hauran d’armar de paciència. La xarxa viària principal catalana pateix durant la jornada retencions en diversos punts, especialment a la via més concorreguda habitualment: l’AP-7.

Uns 112.000 vehicles havien tornat a l’àrea metropolitana de Barcelona fins a les 17 h de la tarda d’aquest dilluns després del cap de setmana llarg de revetlla de Sant Joan. Segons dades del Servei Català de Trànsit, representen un 40% del total de 280.000 vehicles previstos.

Entre les incidències viàries destaca l’AP-7 sud a l’altura de Banyeres del Penedès i Santa Margarida i els Monjos amb 5 km de retencions. També hi ha hagut trànsit molt lent a la C-16 entre Guardiola de Berguedà i Cercs i a Berga, en sentit sud. A més, hi ha hagut un accident a Montferrer i Castellbò que ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa.

L’N-II presenta retencions en els trams de Figueres (3 km) i el Far d’Empordà (3 km) i Tordera (2 km). Ja s’ha normalitzat la situació a l’AP-7 a l’altura de Riera de Gaià després que un accident hagi obligat a tallar la circulació en sentit sud provocant aturades de 3 km.

Més hores al cotxe: les retencions es tripliquen a l’AP-7 i la C-58 en tres anys

Comentaris
To Top