CASTELLAR

L’empresa GMP inverteix 12 milions en una nova nau industrial a Castellar

Polígons Castellar

El projecte permetrà triplicar la superfície de la fàbrica actual i crear 60 llocs de treball

L’empresa catalana General Manipulados Plásticos SA (GMP) invertirà 12 milions i crearà 60 llocs de treball en una nova nau industrial a Castellar del Vallès, que entrarà en servei a finals d’any. L’empresa està especialitzada en la fabricació i comercialització d’embalatge d’alta qualitat per al sector alimentari i el farmacèutic.

El projecte permetrà triplicar la superfície de la fàbrica actual i superar els 15.000 metres quadrats. L’empresa ha comptat amb el suport d’ACCIÓ i de l’Institut Català de Finances, que ha aportat vuit milions per a la construcció de noves instal·lacions de la companyia i per a la compra de maquinària. Amb l’obertura de la nova planta, l’empresa preveu doblar el seu volum de negoci fins als 30 milions d’euros.

15.000 tones anuals

Amb el canvi de planta, GMP completa un procés de reindustrialització i modernització del procés productiu, basat en la digitalització i automatització de les diferents etapes de la fabricació de film de polietilè. La companyia preveu passar d’un volum de producció de 6.500 tones anuals a les 15.000 tones quan la nova nau ja es trobi en ple funcionament.

GMP a Castellar | GMP

GMP assolirà aquest 2024 els 110 treballadors, el doble de de la plantilla que tenia quan va començar el projecte de construcció de la nova planta. Els perfils que s’incorporaran a la companyia seran personal qualificat en l’ús i manteniment de maquinària industrial d’alta complexitat.

Una nova gran nau

L’expansió amb les noves instal·lacions de la companyia catalana arriba en ple procés de construcció de la nova nau logística a Castellar, a tocar de la carretera de Sabadell. En aquest cas, l’immoble -que haurà d’estar enllestit a finals d’aquest any- s’alça ​​sobre una parcel·la de més de 40.000 metres quadrats del polígon industrial Pla de la Bruguera.

El projecte tindrà com a inquilí la multinacional ID Logistics, que ja disposa de l’edifici annex en aquesta àrea, i al final operarà per a Grup Puig, companyia d’origen català dedicada a la perfumeria, cosmètica i moda.

Tots els detalls de la nova nau logística de Castellar

Comentaris
To Top