Ciutat

Una vedella s’escapa de l’escorxador de Sabadell i provoca el caos a Sant Quirze

La vedella de 600 kilos va quedar arraconada al costat del col·legi Onze de Setembre de Sant Quirze
La vedella de 600 kilos va quedar arraconada al costat del col·legi Onze de Setembre de Sant Quirze / I. LOPERA

– I. Lopera –

Una vedella va mantenir en alerta als cossos policials de Sabadell i Sant Quirze el dimecres al vespre. L’animal es va escapar de l’escorxador quan els operaris l’estaven baixant del camió per introduir-la a les instal.lacions. Es tractava d’un animal de 600 kilograms molt nerviós i agressiu i amb unes banyes de grans dimensions que va començar la seva escapada en direcció a Sant Quirze. Agents de la Policia Municipal de Sabadell, de la Policia Local de Sant Quirze i Mossos d’Esquadra van anar alertant els vianants i tallant la circulació per evitar incidents.

Es van viure moments de perill quan l’animal va arribar a zones del municipi on hi havia molta gent, com l’inici de l’avinguda Camí del Mas i de Pau Casals.

Després va continuar per diversos carrers del poble, envestint fins i tot un cotxe estacionat amb el seu propietari a l’interior, fins arribar al Parc de Can Feliu —a aquella hora ple de famílies amb nens i gossos— i introduir-se al lateral de l’escola Onze de Setembre on els agents la van poder arraconar, i tallar l’accés amb un vehicle policial.

Finalment, l’animal va ser abatut de manera controlada pels agents, i operaris de l’escorxador se’l van endur.

Comentaris
To Top